Odricanje odgovornosti

Čitanjem ovog obrasca Odricanja od odgovornosti potvrđujete da ste upoznati i potpuno informirani o popravku Vašeg kućanskog aparata i rizicima koje snosi vrsta popravka na koji ste pristali. Nadalje svojim izborom da se odlučite na popravak kućanskog aparata koji je predmet ovog Odricanja od odgovornosti oslobađate od odgovornosti servis Mašinko, njihove vlasnike, zaposlenike i sve druge povezane plaćene usluge za bilo kakav gubitak i/ili štetu nanesenu na kućanskom aparatu koja je nastala uslijed nekih od stavki koje ćemo sad nabrojati:

1. Servis Mašinko ne može biti odgovoran za kvarove, nanesenu štetu ili općenito bilo koju vrstu djelovanja koje je nanio majstor koji je prethodno popravljao kućanski aparat, ako taj majstor nije zaposlen u servisu Mašinko ili je riječ o nestručnoj osobi koja nije majstor, a da je ista na svoju ruku intervenirala ili pokušala otklanjati kvar na uređaju, prije ili poslije naše intervencije na konkretnom uređaju.
2. Nepropisno postavljen odnosno instaliran kućanski aparat
3. Servis Mašinko nije odgovoran ako ne postoji mogućnost nabave dijelova kućanskog aparata ili ako nema dovoljno mjesta za popravak kućanskog aparata
4. Servis Mašinko nije odgovoran za kvarove na kućanskom aparatu koji su nastali nakon odlaska majstora, a nisu povezani s konkretnim kvarom koji je majstor popravljao, već su rezultat nestručnog djelovanja mušterije kućanskim aparatom ili su samo nastali vremenski nakon odlaska majstora, a ne ulaze u opseg šestomjesečne garancije koju servis daje prilikom zamjene dijela kućanskog aparata.
5. Treba napomenuti i da se odgovornost odnosi isključivo na konkretan popravak koji je naš majstor izvršio na uređaju, ne i na dodatne kvarove koji su mogli nastati prije ili nakon intervencije, a pogotovo ne na štetu koju je takvo djelovanje  prije ili poslije naše intervencije prouzročilo na inventar, kućanstvo ili okolinu.

Nakon čitanja ovoga smatra se da potpuno svjesni, u cijelosti razumijete i prihvaćate sve rizike i svojevoljno želite popraviti kućanski aparat.

Važna napomena

Molimo Vas da pažljivo pročitate sve uvjete poslovanja servisa Mašinko. Ovi uvjeti predstavljaju sporazum između servisa Mašinko i Vas kao korisnika naših usluga, te se smatra da ste prilikom rezerviranja naše usluge, bilo putem korištenja ove stranice, Facebooka, društvenih mreža ili oglasa, aplikacije za rezervaciju termina ili pozivom prema službi za korisnike na broj 01/6272-899, pročitali i složili se s uvjetima poslovanja servisa. Na podnožju svakog računa ili ponude izdane od strane servisa također ćemo Vas podsjetiti na Vaše slaganje s ovim javno dostupnim uvjetima poslovanja i uputiti Vas na ovu poveznicu, kako bi ih mogli pročitati. Kako bi koristili uslugu on-line rezervacije termina, morate otvoriti korisnički račun i prihvatiti uvjete poslovanja servisa. Servis Mašinko zadržava pravo promjene uvjeta poslovanja, koji će biti objavljeni javno na web stranici.

Niste pronašli odgovor?

mašinko
Radno vrijeme

Pon-pet: 08:00-16:00

Sub: 09:00-12:00

Telefon: 01/ 6272-899

E-mail: info@masinko.hr

Adresa: Zagreb, Pećnjakova 1